leipa2

 

Elämän Eliksiirissä on käynnistynyt hanke, jonka kautta pyrimme auttamaan ruoka-avun asiakkaita kokonaisvaltaisemmin. Askel eteenpäin -hankkeessa nähdään, että yksikin positiivinen askel kohti parempaa hyvinvointia ja elämänlaatua on jo tärkeä.

Asiakkaan kanssa pyritään löytämään niitä pieniä tai suuria askelia, jotka auttaisivat asiakasta elämässä eteenpäin. Tavoiteltuja muutoksia ovat mm. 1) Taloudellisen tilanteen kohentuminen, 2) Terveystilanteen parantuminen, 3) Elämänhallinnan paraneminen, 4) Digitaitojen kehittyminen sekä 5) Yksinäisyyden väheneminen. 

 

ASKEL ETEENPÄIN -SÄÄNNÖLLISTÄ TOIMINTAA:

 

  • TIISTAISIN KLO 10-12 DIGINEUVONTAA. Mahdollisuus henkilökohtaiseen digineuvontaan, mikäli kaipaat apua esim. älykännykän tai tietokoneen käytössä.

  • TORSTAISIN KLO 9-11: AVOIN KAHVILA Eliksiirin tiloissa. Olet tervetullut vaihtamaan kuulumisia, keskustelemaan mieltä painavista asioista tai vain juomaan kupposen kuumaa kanssamme. Kahvilassa satunnaisesti lyhyt tietoisku hankeen teemoihin liittyen.

  • PERJANTAISIN KLO 9-11:30 RUOKAJAKO. Hankkeen työntekijä tavattavissa ruokajaon yhteydessä.

 

Hankkeen toimintoihin osallistuminen on asiakkaalle maksutonta.

 

Ota rohkeasti yhteyttä hankkeen työntekijään, niin selvitetään, miten voisimme olla tukenasi.

 

Juuso Leivonniemi

Hanketyöntekijä

Askel eteenpäin -hanke

Puh. 044-239 8459

S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Internet: https://www.elamaneliksiiri.fi/

 

Seuraavassa kuviossa on kuvattu hankkeen keskeiset osa-alueet sekä suunnitellut toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi. 

 Askel eteenpain kaavio toimenpiteilla2

 

Jokaisen asiakkaan tilanne sekä tuen tarve on yksilöllinen. Tuki pyritään keskittämään niille osa-alueille jotka asiakas kokee tärkeäksi..

Toiminta on asiakkaille ilmaista sekä vapaaehtoista.

Hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö järjestöavustuksilla.